Byggmaskiner-Gruppen Sverige AB är en växande koncern med en ägarfamilj som varit i branschen sedan 70-talet. Vi hyr ut bygg- och anläggningsmaskiner och är kända för personlig och snabb service och bra sortiment. Vi omsätter drygt 80 MSEK i Norrköping, Linköping och Stockholm. 

Verkstadsmekaniker till Norrköping

I vår egen verkstad reparerar vi och utför service på våra maskiner med förbränningsmotorer och tar ibland även in kunders maskiner. Vi behöver en duktig mekaniker med verkstadsutbildning alternativt dokumenterad erfarenhet av att meka. 

Vi finns på tre orter, Norrköping, Linköping och Stockholm. Verkstaden i Norrköping har huvudansvar för maskinerna så du kommer att ha många kontakter med våra andra depåer i Stockholm och Linköping. Det förekommer också att service och reparationer behövs ute på kundernas arbetsplatser. Du kommer också att ha kundkontakter på depån och vara delaktig i uthyrningsverksamheten.

Du som söker bör vara intresserad både av människor och maskiner, ha grundläggande datorvana, ha körkort, helst BE, och vara villig att ta ansvar och utvecklas inom företaget. Svenska och engelska behövs. Övrigt som du behöver kommer du att få utbildning i på plats. Jobbet är på heltid tillsvidare med provanställning. Vi finns i egna lokaler centralt på Butängen i Norrköping.

Ansökan skickas till rekrytering@byggmaskiner.se. Ansökningarna kommer att behandlas löpande.

2021-01-26T09:21:44+01:00 2021-01-20|