Ny platschef!

Från den 19 november har vi fått en ny platschef på vår depå i Norrköping. David Fritiof som varit med länge i företaget tar över efter Wille Törnkvist som kommer att arbeta som operativ chef i Byggmaskiner-Gruppen.

David Fritiof
Platschef

Hur länge har du jobbat på Byggmaskiner?
Totalt 7-8 år. Jag började som sommararbetare och har hållit i sedan dess. Det blir faktiskt bara bättre och bättre.

Roligaste med jobbet?
Variationen! Den ena dagen är inte den andra lik och jag har egentligen ingen aning om vad som ska hända under kommande dag. Det är alltid någon som behöver “specialhjälp”. Den goda stämningen bland personalen är också en anledning till att det är lätt att gå upp på morgonen.

Vad ser du fram emot i din nya position?
Att tillsammans med Byggmaskiner-Gruppen och våra andra depåer i Linköping och Stockholm förvalta våra goda kundrelationer och ta Norrköping in i framtiden.

Vad gör du när du inte är platschef?
Golf & padel när det gäller sport. Att umgås med nära och kära ligger också varmt om hjärtat. God, mat, dryck och resor tillsammans med sambon Michaela när det finns tid över:)

Favoritmaskin?
Hjullastare. Det är en mycket flexibel maskin som varje arbetsplats borde ha. Dock ser jag dem inte så mycket nu för tiden för att de är så mycket uthyrda så en uppstickare är våra olika varianter av vältar. Det området är vi nog bäst på!

Vi på Byggmaskiner önskar David all lycka!

2019-01-11T10:55:20+02:00 2018-11-19|